Bakis i Patong..!

Kategori: Vardagsliv

Skjut mig.. Nej, det var lite väl tråkigt att börja mitt första inlägg på några veckor på detta vis. MEN, jag ligger i min säng under AC:n i phukets röjigaste del, Patong, efter en cp grym night igår på Bangla Road, så ni får ha lite förståelse. 
 
mötte både en ananas och en dryg bartender som gav mig fel drink hela tiden, inte illa! Skit kul hade vi i alla fall hela fnatten (drinken var kanske ganska god ändå..). Förade med chips och serraliknande drinkar på rummet och sen uuuut! Var så stört jävla taggad på en grym utgång, och ja, det kan man inte misslyckas med i Patong! 
 
mer då? Filippinerna och Boracay dissade vi en vecka tidigare än planerat och drog hut, planerat om resrutten en aning så nu är vi här! Claudia har förresten hakat på oss snart 2 veckor, sjukt kul! :D Lever alltså live i Patong, bor på ett hotell (!!!??!!) med varmvatten och rena lakan för 70:- natten och dom har grym kebab! 
 
Vi har vart på lyxbio, haft en SJUK natt i singapore (tell you later), festat, ätit massa glass och stekt på stranden. Jag är hög på livet just nu, fan va bra vi har det! Nu ska jag dra upp tjejerna..! C ya!