Turtle Island !

Kategori: På upptäcksfärd i världen!

Här på Bali är allt bra!

Igår var vi på Turtle Island (fin julklapp man fick av sin tjej!) och kollade på gigantiskt stora sköldpaddor, typ 65 kg vägde den största, helt sjukt. Hålla & Klapa fick aman också, kände mig ju typ som ett barn hahah. Snorkla bland lite firrar och åkt båt fick vi också, och sen en biltur i den värsta trafik jag någonsin vart med om..typ! Bali & trafikregler, det connectar liksom inte riktigt!

På kvällen igår drog vi till Gong Corner, käkade Cap chay, en sallad och räkchips innan vi drog tillbaka till Tunjung, gjorde oss iordning och drog ut. Blev en del drinkar på Freeflow, me and my brud, det var fan inte mycket folk ute igår alltså, men kul hade vi! Märks dock att det är lågsäsong, men jaja! Vidare till alleycats och sedan avsuta kvällen med en Magnum-brownie, yes, den var så god som det låter.

Sedan har jag haft en helvetesnatt, feber, ont i kroppen, och sen har jag käkat något skumt tydligen så magen ballat ur, kuuuul. Nja, tolv drog vi oss upp i alla fall, sen har vi bara chillat hela dagen tillsammans med Filippa, snackat skit och försökt komma på något mysigt att göra ikväll. Med feber och magont blir det ingen utgång för mig i alla fall!

Nu kom tjejerna från GIlli tillbaka, ska dra och säga hej, sen in i en dusch sen boka boende i HONG KONG, oh yeah baby, den 4 lyfter planet mot vad som sägs vara asiens häftigaste stad med bästa nattlivet och grym shopping. Helt amazing !!

Chingeling!