Det blev bio & middagsmys igårkväll! :)

Kategori: Love

Tjenare bloggen!

Sitter med kemilabbrapporten och försöker komma någon vart. Har läst kemiboken upp och ner och ut och in känns det som men jag blir fan inte mycket klokare alltså, illa I KNOW!! :(

Anyway, jag har ju inte provet förrens på fredag (...) så jag lär ju hinna! Allt löser sig förr eller senare ändå! :) Igår hade jag den mysigaste kvällen på länge tillsammans med min älsklings Max. Vi hade två år tillsammans, jag vet, tiden går galet fort när man har roligt! :) Vi vaknade upp hemma hos max sådär gött utvilade vid ett-tiden, då blev det frulle och en GRYM film! Sen kilade jag hem hit för att duscha och fixa iordning mig inför kvällen. Restuarangbesök och biomys stod på schemat! Fixade mig här hemma och tog sen bussen in till Max igen. Vi kilade ner på stan och in på Bull´s, men då var där fullt. Haha, en tisdag?! Ahya, efter lite beslutsångest vart vi skulle gå hamnade vi tillslut på Fox and Anchor! Satte oss inne i "biblioteket" i dom goa fåtöljerna och käkade! Älskade deras menyuppsättning då jag fick i princip komponera ihop min middag hur jag ville! :D Det blev en svamprisotto med fläskfile, sallad, sparris och murkelsås. Så jävla god mat! Lite gott vin och god öl slank också ner såklart, två års dag måste firas!

Efter massa mys och två proppmätta magar rullade vi vidare till Hemmakväll! Goooodistaaajm. Plockkade varsin påse med lite godis fast än vi var mätta som troll och sedan fortsatte vi våran tripp mot SF. Där kollade vi på filmen "In time." säger bara en sak - GRYM film! Asbra var den verkligen, tummen upp helt klart! Den var väl slut vid halv tolv så då kilade vi hem till Max igen! Myskväll till 100 % med min favvo, gillas a lot! :)

Idag har jag spenderat dagen i skolan och räknat matte u ungefär 3,5 timmar. Ah ni hööör!!! och nu sitter jag med kemin. Bajsapa! Ahya, snart klaaar i alla fall, då blir det lite varm mjölk och tv-tittande innan jag kryper till kojs. Är galet trött så ska bli så underbart att få lägga huvudet på kudden och dessutom ha sovmorgon till 11 imorgon! yeah! Life is good!