Snart är det över liksom

Kategori: Vardagsliv

Skolan är verkligen snart över..helt sjukt! Dessa dagarna chillar vi bara runt i skolan, vi har varit och kollat på stures bal, solat, grillat, jag har myst med min Max, fixat iordning inför balen och igår var vi på Liseberg!

Min älskling är iväg på festival dessutom så nu sover jag all on my own ett par nätter fram! Igår var vi i alla fall på Lisas berg (doddis dina skämt..) med klassen vilket var sjukt kul faktiskt! Blev en del åkande, spelade lite chokladhjul (otur i spel - tur i kärlek,) och åt massa gott. Hanna tog med oss till Ben & Jerry glassbaren, inte lite gott eller så.. tror jag hittat min nya favvo - FishFood. Sinnes sjukt god! Strosade runt inne på Liseberg i sex timmar, sedan gav vi oss hem med bussen igen. Braaa dag. Idag är torsdag - och en dag närmare balen. Nervös? Ah hehe.. Idag har jag skolan mellan halv ett och halv två, sedan ska jag in och hämta min klänning osv. G Ö T T !

Känns sjukt att våra tre år snart är över, det har gått så gaalet fort. Nu vill jag bara ta min student och ge mig ut i världen! ♥