Väla

Kategori: Vardagsliv

Igårkväll blev det en feting filmkväll med hela gänget hemma hos Maja, stört längesedan så det var assoft, och kul att alla kom!! :) Max valde film - en inte fullt bra film. hahah! Jackie Brown, se aldrig den, hehe. Tre av hmm..tio? tyckte den var bra så sedan satte vi på "who´s your daddy" hahah, lite halv wierd film och sen laddade jag, Maja och Flis ner Smurfarna men den tog 7 härliga timmar på sig att bosätta sig på datorn så den hann vi aldrig se, haha.

Imorse var det upp tidigt som gällde. Jag, mamma och syrran skulle dra och hämta Anton vid tåget och sedan fortsätta mot VÄLA! Älskar att gå på VÄLA, haha. Började shoppingturen med att hitta en gullig morgonrock på Gina, sedan drog vi och luncha, måste ju ha shoppingenergi ;) blev en god kycklingsallad för min del sedan var man redo för lite shopping!

Lyckades hitta ett par nya svarta jeans, en asball silvertröja, ett par söta trosor och som jag nämnde innan, en ny morgonrock, snäppet finare än den jag har nu haha. Min nuvarande ser ut som en urtvättad rosa gammal trasa, hehe, men den är såå gossig!! Kan inte slänga den, den får ligga längst in i garderoben, den behövs om det blir sådär äckligt kallt! ;) Vi avslutade eftermiddagen på Naked Juice Bar (sjukt goda smoothies) och sen körde vi hemmåt. Blivit myskväll i soffan för min del, kunde typ inte sova inatt så har vart halvt död hela dagen. Lite halvåtta hos mig, lite film, lite kemiplugg och nu mer film! Rätt soft kväll faktiskt.

Nu taggar jag satan i gatan till morgondagen som jag tror kommer slå alla tidigare nyår. Åh vad kul det ska bli!! 2011 är redan över?! Vart tog detta året vägen?

Fin huh?