Tar tag i mitt liv lite smått!

Kategori: Vardagsliv

Tjo !
 
Har visst vart borta från bloggen några dagar, har helt enkelt flugit iväg i en massa annat. Har vart lite sjuk här i förrgår, hängt med boyfi igår som också börjat nere i Lund nu, grym kille man har va, så galet avis! Vill ocks ner till Lund!! Hihi! 
 
MEN, nu jävlar ska jag kämpa för det. Jag har kollat upp intagningarna lite mer noggrannt och bestämt mig. Nästa höst ska jag börja på Lunds Universitet och läsa ekonomie kandidatprogram och sedan en tvåårig master på det. Jag är taggad redan nu och tänker verkligen slita arslet av mig för att knycka en plats. Ska ta och anmäla mig till högskoleprovet nu i höst, även plugga upp några kurser samt läsa mattematik E, vilket jag aldrig gjorde under gymnasiet.. smartass! 
 
Kommer med andra ord ha en väldigt nördig höst framför mig men det gör mig ingenting! In på ekonomie programmet vill jag och då får man satsa! Allt eller inget helt enkelt. 
 
Har precis haft en mysig brunch med mina tjejer här hemma, american panncackes, frallor, frukt, müsli och massa sånt gott! Nu har tjejerna dragit sig hemåt och jag ska ta tag i lite grejer som ska fixas inför hösten innan det är dags för ett ryggpass och spinning ikväll. Har inte tränat på två dagar men det känns fan som en hel evighet, maj gad. Gymmet here we go. ;)