Mina dagar med finaste boyfi ♥

Kategori: Love


Till att börja med. Jag älskar den killen. Mer än allt.
 
jag har spenderat mina dagar med Max nu innan han åkte till Bali. Vi har gosat, myst och ätit god mat. Jag har somnat på ett varmt bröst till dunkande hjärtslag och vaknat insnurrad bland en massa ben och armar med en tungt andandes Max vid min sida.
 
I måndags hade vi mysdag! Jag kilade hem till max på förmiddagen runt halv tolv tiden. Vi tog en liten vända på stan, åt goda makaroner och köttbullar (klart min Max ville ha det innan han åkte..haha) och mös med hans familj. På tisdagen gjorde vi oss iordning relativt tidigt (ett någonting.. hehe) och gav oss iväg. Max skulle luncha och säga babai till lite friends och jag drog ner och svettades en halvtimme på gym de lá gym. Mötte sedan upp Max igen, gick och gjorde oss iordning hos honom, fikade lite och sen gick vi ner för middag på Fridolfs.
 
Beställde in både förrätt, varmrätt och efterrätt bestående av sniglar, parmaskinka sallad, oxfile, lamm och citronmarängpaj. Underbar kväll som avslutades med mys och min älskling sista natten han var hemma.
 
Vinkade av honom på tåget igår, usch, får en sån där knut i magen när man vet hur lång tid man ska var ifrån varandra. Men det kommer gå bra, har redan fått lite uppdatering på fejjan och räknar väl smått ner dagarna tills han är hemma redan nu... !
 
Fajnis, ha det bäst. Jag älskar dig. Det vet du. ♥