Saturday night in Halmstad!

Kategori: Festligheter, Vardagsliv

Igår blev det utgång med brudarna! Väldigt bra! Började dagen med ett svettigt pass på gymmet, sedan hem för mys med la familia, grillat, vitlökssås och massa gotte. Efter maten blev det förfest hos Hanna med grymma tjejer innan vi gav oss in till krogen för sjuuukt mycket dans! Älskar sådanna kvällar! :)
Blev B&B och Corner, träffa lite saknade ansikten, snacka strunt, dansa och ah, sånt som hör till en utekväll! Efter B&B tog vi oss en liten tripp på stan, jag, Hanna, Mattias och Frida (Frida dina citat och kommentarer var sjuka, skrattade när jag vaknade imorse åt dom!!! hahahha) innan vi drog. Landade i sängen strax innan fyra imorse, kanske lite senare än vad jag planerat, haha!
Nu är jag uppe med tuppen (or not..) och ska slänga i mig frukost. I eftermiddag kommer Pontus hit och så ska vi fira honom lite för han har faaaaktiskt fyllt år nu i Oktober, men eftersom skitungen bor i Nogre får jag typ ALDRIG träffa honom ?! Saknar dig Doddis! Skulle även hinna med ett pass innan alla kommer, så jag sätter nog fart nu!
Tjingeling!