En lunch på Peking och min kise i katthimmlen.

Kategori: Vardagsliv

Idag var det Onsdag, veckan rullar på och det är en dag närmare min baliresa (hjälp..nervös typ haha!! Även om jag vet att finis möter mig på flygplatsen.. hehe!)

Började dagen med en ordentlig frukost. Har börjat med ordentliga proteinfrukostar nu ett tag, så jävla trött på gröten. Kör kesella/kvarg med fun light och proteinpulver och en massa hallon i det. Kokt ägg med kaviar och några bitar melon på det, SÅ mumsmums, hihi! Kilade sedan ner på gymmet och var där redan vid elva (!!) körde riktigt mycket rumpövningar & magövningar, så det lär jag känna av imorgon! Börjar märkas att jag blir starkare och starkare när en magövning jag inte orkade göra fem repetioner i början utav, kör jag 30 nu, utan problem! Hihi! Efter gymmet tog jag mig ut mot mamma och Anders och vetrinären, lilla Nisse som är sjuk (jamar, är hungrig, kissar inne 24/7) var dags att ge till katthimmlen. Blev en insomningsspruta för honom idag, kommer sakna den kisemisen!

Efter allt det tråkiga, blev det en sväng inom Anders jobb och fixa lite med bilen innan jag mötte Mikaela på Peking för lunch och tjejsnack i två timmar. Kilade sen till läkaren och vaccinerade mig inför bali innan jag plockade upp sis och brummade hem hit och mötte Lisa & Isac! :) God mat, lite efterrätt bestående av choklad och några tvtimmar senare är jag nu redo för bädden! :)

Imorgon väntar lunch med farfar, växla pengar, köpa magmedicin/nödvändigheter och sen ett Zumbapass med Frida da Upphoff på FORM vid 18:00! Känner att jag borde börja packa imorgon också, har lovat att vara barnvakt på fredag och sedan går bussen som sagt halv fem på lördag morgon!! ihhhh!

Puss & hej leverpastej!