The Bull´s Pub Uteservering!

Kategori: Vardagsliv

Sinnes go dag jag hade igår eller?!

Skulle haft 50 minuters lektion, kändes sådär värt helt ärligt.. hehe. Sjukanmälde mig och kröp ner jämte älskling lite till istället. Gjorde iordning en god frukost och mös här hemma hela morgonen. Vid lunch drog vi oss mot stan, mötte upp Linus och gick upp till Max och hans underbara balkong! Luktade kaffe i hela lägenheten (Linus tyckte vi borde koka 10 koppar kaffe till oss tre.. typ, haha!) men jag klagar inte, kaffe, sola, balkong, musik och bara snacka skit, kan inte bli bättre! Efter att Max lyckats pussla ihop kaffekokaren och fått orning på allt, fått kaffet att rinna igneom osv, haha, drog vi som sagt ut högtalarna, på med solbrillorna och göttade oss till tusen! Så sjukt underbart verkligen, riktigt varmt var det också!

På kvällen var det ju dessutom invigning för Bull´s uteservering, och jag anlädde med två väääldigt stiliga killar, hihi! Satte oss under värmelamporna med en massa filtar och beställde in käk! Blev en underbart god kyckling mozarella burgare och bara njuta av att våren och sommaren är på G! Riktigt mycket folk var det där igår faktiskt, sjukt mysigt! När vi inte kände våra fötter längre kilade vi mot Robert´s, tog lite varm dricka och fortsatte kvällen! Vid halv tio kilade vi vidare till SF för biomys och popcorn! (smörkrydda på popcorn is the new shit!) vi såg "John Carter" 3D, hade varsin soffa och göttade oss!

När middag, fika & bio var klart var klockan strax efter tolv och vi vandrade hem till Max och däckade hos honom! Helt underbar, perfekt vårdag med min älskling och goa Linus. Tack killar!

Idag fortsätter vårvädret, har vart en sväng i stan med Annie och Hanna, en sväng i skolan och nu är jag hemma! har lyckats slänga på mig en förkylning och lite feber tror jag så ikväll blir det myskväll med glass och Let´s Dance för att kurera mig för morgondagen då det planeras utgång med ett ganska stort gäng och häng i stan med min älskling!